Slet din Navngiv-konto.
Anmod om permanent sletning af din Navngiv-konto og de personoplysninger, der er knyttet til den. Processen er designet til at være overskuelig, sikker og nem at gennemføre.
Hvad denne anmodning betyder.
Din konto vil blive permanent slettet, ikke blot deaktiveret. Du mister adgangen til din profil, præferencer og appaktivitet forbundet med den konto.
Din partnerforbindelse og fælles matches kan også blive påvirket. Sletningen kan ikke fortrydes, efter at den er fuldført.
Sletning af din Navngiv-konto annullerer ikke et aktivt abonnement faktureret af Apple eller Google Play. Opsig abonnementet separat i butikken, hvor det er købt.
Din konto og tilhørende data
Når vi har bekræftet anmodningen, sletter vi din Navngiv-konto og de tilknyttede personoplysninger fra de systemer, NORDIOS kontrollerer. Det omfatter din profil og den appaktivitet, der er gemt på kontoen, eksempelvis navnevalg, matches, partnerforbindelser og indstillinger.
Oplysninger kan forblive kortvarigt i beskyttede sikkerhedskopier, indtil disse sikkerhedskopier er overskrevet. Vi kan opbevare begrænsede registreringer, hvor det er påkrævet ved lov eller rimeligt nødvendigt for sikkerhed, forebyggelse af svindel, regnskab eller etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav. Apple og Google kontrollerer deres egne købsregistreringer.
Tjek dit abonnement
Hvis du har et månedligt eller årligt abonnement, skal du opsige det via den samme butikskonto, som blev brugt til at købe det. Fjernelse af appen eller sletning af din Navngiv-konto stopper ikke butiksfakturering.
Hvis du har brug for hjælp til køb, gendannelse eller tilbagebetaling, før du sletter din konto, kan du besøge Navngiv Support.
Bekræftelse, behandling og sletning
- Indsend formularen med den e-mailadresse, der er knyttet til din Navngiv-konto.
- Åbn bekræftelses-e-mailen, og bekræft, at anmodningen er din.
- Når den er bekræftet, sendes din anmodning via e-mail til Navngiv-teamet til behandling. Vi kontakter dig kun, hvis kontoen ikke kan identificeres ud fra de angivne oplysninger.
- Din konto og tilknyttede data vil blive slettet inden for 30 dage. Vi sender en bekræftelse, når processen er afsluttet.
Hvis du brugte Log ind med Apple og valgte Skjul min e-mail, skal du indtaste Apples private videresendelsesadresse, der er forbundet til Navngiv.
Spørgsmål om sletning.
Kan jeg slette min konto i appen?
Ja. Navngiv giver også mulighed for sletning af konto i appen. Denne webside er tilgængelig, hvis du ikke længere har appen eller ikke kan få adgang til din konto.
Annullerer sletning mit abonnement?
Nej. Apple og Google administrerer deres egne abonnementer. Annuller et aktivt månedligt eller årligt abonnement i butikken, hvor det er købt for at forhindre fremtidige fornyelser.
Hvad sker der med min partner?
Din forbindelse afsluttes, og oplysninger knyttet til din konto kan forsvinde fra delte områder. Hvis dit køb gav din partner fuld adgang, mister denne partner fuld adgang og vender tilbage til gratis adgang, når forbindelsen eller din konto ophører.
Kan jeg ændre mening?
Nej. Sletning af din Navngiv-konto er permanent og kan ikke fortrydes. Når du har bekræftet din anmodning om sletning, kan den ikke annulleres eller fortrydes.